За нас

Комплекс ФригоПан се намира в село Царацово, в района на една от най-бързо развиващите се индустриални зони – „Марица“. Той е удобно разположен само на 5 км от Автомагистрала Тракия и 10 км от центъра на град Пловдив.

Хотелът

Комплексът разполага с 30 стандартни двойни стаи и един апартамент. Всяка стая е оборудвана с телевизор, минибар, кабелна телевизия и индивидуална климатизация. Стаите са мебелирани в съвременен стил, създаващ комфорт и уют. За удобство на нашите гости на разположение е безплатен паркинг и Wi-Fi на територията на целия хотел. На Рецепцията, отворена от 8 до 23 ч., гостите могат да получат туристическа информация и съдействие за организиране на трансфер до летището. А в ресторанта всеки ден от 8 до 10 ч. можете да се насладите на вкусна закуска.

За своите бизнес клиенти, Хотел и ресторант ФригоПан предлага отлични условия за провеждане на широка гама мероприятия – бизнес срещи, презентации, обучения, конференции и семинари. Конферентната зала е с капацитет 120 места и може да бъде конфигурирана за нуждите на разнообразни събития. На разположение е безплатна мултимедия, а при нужда може да бъде предоставен и флипчарт срещу заплащане. Ако планирате дълго мероприятие, ние можем да се погрижим почивките да бъдат приятни за Вашите гости, като организираме кафе паузи или блок маса.

Ресторантът

В ресторант ФригоПан можете да се насладите на съвременна интернационална кухня. Интериорът е вдъхновен от скандинавския минимализъм, а панорамните прозорци имат прекрасен изглед към манежа на конната база на комплекса. Залата има капацитет 150 места и е особено подходяща за организиране на сватби и рождени дни, както и други лични и фирмени мероприятия.

Конната база

В конната база се предлагат уроци и курсове по езда за деца и възрастни, разходки на кон и хипотерапия (лечебна езда). Съоръжението разполага с три открити плаца и един закрит манеж с обща площ над 5 000 кв. м.

Сезонни събития

Комплекс ФригоПан е страхотно място и за Вашето събитие на открито. Разполагаме с просторна градина, където при топло време и подходящи метеорологични условия може да се организират градински партита и сватби.

КПри нас деца на всякаква възраст ще преживеят забавни и увлекателни мигове. Тук те могат да тичат на воля, да се запознаят с конете в базата и да яздят. Независимо дали са малки или по-големи, с удоволствие можем да организираме за нашите млади гости разнообразни забавни игри на чист въздух. Работилници, кръжоци, рождени дни, лагери или детски турнири: възможностите са почти безкрайни!

Организирайте своето страхотно събитие в комплекс ФригоПан!

Позвънете ни